top of page

Events

Lees meer over onze aankomende evenementen en zet ze vast in je agenda. Van een uitgebreide zondagsbrunch tot losgaan tijdens de Canal Parade. Mis ze niet!

Japanese brunch Hoogendam restaurant in Amsterdam

ELKE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND

Japanse brunch

Kom genieten van onze Japanse brunch. Dit maandelijkse event biedt een wisselend menu bestaande uit 3 gangen van hoogstaande klassiekers uit de Japanse keuken. Celebrate your Sunday in style!

ELKE DERDE ZATERDAG VAN DE MAAND

Cocktail Party

Op deze maandelijkse avond staan onze barprofessionals klaar met een aantal bijzondere specials voor een zachte prijs en natuurlijk onze reguliere cocktailkaart. Onder het genot van een heerlijk drankje dans je de avond weg op lekkere glamour disco hits.

Cocktail party bij Hoogendam restaurant in Amsterdam
Kom een biertje drinken op Koningsdag bij Hoogendam Amsterdam

ZATERDAG 27 APRIL

Koningsdag

Deze dag is Amsterdam gehuld in oranje en is het één groot feest. Bij Hoogendam hangen de vlaggen uit en staat de muziek gezellig aan. Ons zonovergoten terras leent zich uitstekend voor een heerlijke middag ‘mensen kijken’ en bij regen zit je lekker binnen met een hapje en drankje.

ZATERDAG 25 MEI VANAF 15 UUR

Oesters en Cava

Onze oesterbar; verse oesters met keuze uit verschillende vinaigrettes en bijpassende cava. Kom genieten van een feestelijke middag met DJ Simon Seven Six achter de draaitafel.

Oyster Pasta
EK kijken in restaurant Hoogendam Amsterdam

VRIJDAG 14 JUNI - ZONDAG 14 JULI

EK 2024

Hup Holland Hup! Wij laten de leeuw niet in zijn hempie staan. Bij Hoogendam kijk je alle wedstrijden van oranje op groot scherm.

ZATERDAG 3 AUGUSTUS

Canal Parade

Wie al langer bij Hoogendam komt weet dat de afsluiting van Pride Amsterdam altijd groots gevierd wordt. De botenparade eindigt bij ons voor de deur en wij knallen er lekker op los met DJ, buitenbar, barbeque en natuurlijk genoeg zitplaatsen op het terras en binnen voor wie even wil bijkomen van het dansen.

Canal-Parade-Pride-Amsterdam-Hoogendam-restaurant
bottom of page