
diner
Stel je eigen culinaire avontuur samen met ons à la carte menu vol verfijnde Franse klassiekers met een eigentijdse twist. Of laat je verrassen door de creaties van onze chef met een uitgebreid 3- of 4-gangenmenu, waarbij we je graag adviseren over de perfecte wijn.
​
Voor groepen vanaf 8 personen hanteren wij een groepsmenu »



APERITIEF
CRÉMANT DE BOURGOGNE 9.50
domaine du bicheron, bourgogne
​
HOOGENDAM APERITIF 13.50
sakura blossom liqueur, crémant de bourgogne, amarena cherry
BRAMBUBBLE 13.50
bombay sapphire gin, lemon, crème de mûre, cava
​
MIMOSA 12.50
freshly squeezed orange juice, crémant de bourgognee
​
NEGRONI 13.50
antica formula vermouth, tanqueray gin, campari, orange
​
APEROL SPRITZ 11.50
aperol, cava, orange, soda
​
ELDERFLOWER SPRITZ 11.50
st. germain, cava, soda
HORS D’ŒUVRE
OESTERS 4.5
vanaf 3 stuks | zeeuwse creuses | sjalot-rodewijnazijn | limoen | citroen | peper | tabasco
​
CHARCUTERIE 13
venkel salami | coppa di parma | huisgemaakte lamsham
​
KAASPLANK (V) 16
vier kaasjes met vijgenbrood en rinse appelstroop
​​
OLIJVEN EN ARTISJOK (V) 6
gemarineerd in olijfolie met tuinkruiden en knoflook
​​
RILLETTES 11,5
van geconfijte eendenbout | met compote van peer · dadel | gegrild zuurdesem
​​
ZUURDESEM BROOD (V) 7
van stadsbakkerij as | met beurre de baratte
​
CHAMPIGNONS DE DORDOGNE (V) 8
met tuinkruiden aioli

OESTERS
Een frisse en verfijnde start van je diner. Perfect om te delen of gewoon lekker voor jezelf.
A LA CARTE
VOORGERECHT
TERRINE 15
mabre van runderwang en geconfijte kippenlevercrème, met verse vijg, mesclun salade en sjalot vinaigrette
STEAK TARTARE 15
met een kwarteleitje, cornichons, zoete aardappelchips en licht pittige piccalilly crème
​​
BOUILLABAISSE 15,5
rijk gevulde vissoep met diverse soorten vis, schaal- en schelpdieren en een canapé met rouille
​
HUISGEMAAKTE LAMSHAM 14
asperge, roodlof, mesclun salade en kerriemayo
​​
VELOUTÉ (V) 12
soep van geroosterde prei, bospeen en aardappel met waterkers en knoflook croutons
​​
COQUILLES 16
gebakken coquilles met bloemkoolcrème, mesclun salade, truffel vinaigrette en zoete aardappelchips
​​
ARTISJOK (V) 15
salade met artisjokbodem, haricot verts, aardappel en appel, met gepocheerd ei en truffel vinaigrette
HOOFDGERECHT
KABELJAUW 27
op de huid gebakken, met rivierkreeftjes, gestoofde spitskool, saffraan beurre blanc en huisgemaakt linguine
​​​
ENTRECÔTE 29
getrancheerde entrecote met beurre de paris en ratatouille
​
RISOTTO (V) 24
met gebakken asperges, gedroogde tomaatjes, tuinkruiden, parmezaanse kaas en spinazie
​
EENDENBORST 26
gekarameliseerde eendenborst met gebakken witlof, romanesco en citrussaus
​
PLAT DU JOUR (ook vega)
de bediening vertelt je graag wat het gerecht van vandaag is
​​
LAM TRIO 29
rumpsteak, zwezerik, stoof van de schouder en eigen jus met provençaalse kruiden, gestoofde snijbonen en asperges

LES ENFANTS
STEAK, KABELJAUW OF KROKET 15
met twister frietjes en groene salade of verse groenten​
​
LINGUINE 9,5
tomatensaus, verse groenten en kip, of vega
KABELJAUW
Een heerlijke kabeljauw, perfect gebakken op de huid, gecombineerd met sappige rivierkreeftjes, frisse spitskool en een romige saffraan beurre blanc. Een verfijnd gerecht met veel smaak en diepte!
BIJGERECHTEN
POMMES GRATIN 6,5
gegratineerde aardappel uit de oven​
​​
POMMES MOUSSELINE 6
fluweelzachte aardappelpuree met olijfolie en boter
​​
POMMES DUCHESSE 6
aardappelrozetjes uit de oven
DESSERTS

CHOCOLADE CRÈME BRÛLÉE 10
met vanille roomijs en in lavendel gepocheerde ananas
​​
CHAMPAGNE SABAYON 9
vers fruit met bloedsinaasappel sorbetijs
​​
KAASPLANK 16
vier kaasjes met vijgenbrood en rinse appelstroop​
CHOCOLADE CRÈME BRÛLÉE
Een zijdezachte chocoladevariant op de klassieke Franse klassieker, met een perfect gekaramelliseerd suikerlaagje. Geserveerd met romig vanille-ijs en in lavendel gepocheerde ananas voor een bloemige, fruitige touch. De perfecte afsluiter van je diner!
CHEF’S MENU
3-gangenmenu – 45
(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
4-gangenmenu – 55
(alleen per tafel te bestellen)
VOORGERECHT
COQUILLES
gebakken coquilles met bloemkoolcrème, mesclun salade, truffel vinaigrette en zoete aardappelchips​
​of​
ARTISJOK (V)
salade met artisjokbodem, haricot verts, aardappel en appel, met gepocheerd ei en truffel vinaigrette
TUSSENGERECHT
VELOUTÉ (V)
soep van geroosterde prei, bospeen en aardappel met waterkers en knoflook croutons
HOOFDGERECHT
ENTRECÔTE
getrancheerde entrecote met beurre de paris en ratatouille
​of
RISOTTO (V)
met gebakken asperges, gedroogde tomaatjes, tuinkruiden, parmezaanse kaas en spinazie
DESSERT
WITTE CHOCOLADEMOUSSE
bloedsinaasappel sorbetijs en lavendel gepocheerde ananas
​of
KAASPLANK (supplement +7,5)
vier kaasjes met vijgenbrood en rinse appelstroop