top of page
Center Gradient Transparent

diner

Stel je eigen culinaire avontuur samen met ons à la carte menu vol verfijnde Franse klassiekers met een eigentijdse twist. Of laat je verrassen door de creaties van onze chef met een uitgebreid 3- of 4-gangenmenu, waarbij we je graag adviseren over de perfecte wijn.

​

Voor groepen vanaf 25 personen hanteren wij een groepsmenu »

Koks bereiden diner in restaurant Hoogendam
Veganistisch en vegetarisch dineren met een groep.
Stel klinkt wijnglazen aan tafel bij Hoogendam

 APERITIEF 

CRÉMANT DE BOURGOGNE  9.50

domaine du bicheron, bourgogne​


BRAMBUBBLE  13.50

bombay sapphire gin, lemon, crème de mûre, cava

​

MIMOSA  12.50

freshly squeezed orange juice, crémant de bourgognee

​

NEGRONI  13.50

antica formula vermouth, tanqueray gin, campari, orange

​

APEROL SPRITZ  11.50

aperol, cava, orange, soda

​

ELDERFLOWER SPRITZ  11.50

st. germain, cava, soda

BITES

NACHO'S UIT DE OVEN (V)  14,5

cajun chicken +4,5 · guacamole · jalapeños cheddar · red onion · tomato · hot sauce · sour cream ​

​​

QUESADILLA (V)  11,5

cajun chicken +4,5 · cheddar · jalapeños · red onion guacamole · salsa · sour cream

​​​

OLIJVEN EN ARTISJOK (V)  6,5

gemarineerd in olijfolie met tuinkruiden en knoflook​​

​​​

ZUURDESEM BROOD (V)  7

van stadsbakkerij as | met Keizershof boerenboter

 VOORGERECHT 

CARPACCIO  13

truffel mayonaise óf pesto dressing, rucola, parmezaanse kaas en pittenmix

​

CAESAR SALADE  13

cajun kippendij, bacon, gepocheerd ei, croutons en ansjovis dressing

​​

GEROOSTERDE BIETJES (V)  15

salade met blauwe geitenkaas, doyenné du comice peer, pistache en geroosterde kerstomaatjes

​​

AARDAPPEL-PREI SOEP  9

optie: zalm +2. zijdezachte aardappel-prei soep met een vleugje room en knapperige croutons

 HOOFDGERECHT 

STEAK DE PARIS  24

bavette met klassieke beurre de paris, seizoensgroenten uit de oven en verse frites

​​

BOEUF BOURGUIGNON  25

klassieke Franse stoof in Bourgogne wijn, geserveerd met krieltjes

​​​​​​​​

ZALM  23

dungesneden zalmfilet, in de oven gegaard met limoen-roomsaus, geserveerd met verse frites

​

TORTELLONI (V)  22

gevuld met aubergine en parmezaanse kaas en met gegrilde paprika en een dragon-roomsaus​​

​

EENDENBORST  25

saus van rode port, aceto balsamico en rozijntjes, geserveerd met seizoensgroeten en verse frites

 BIJGERECHTEN 

VERSE FRITES  5,5

met huisgemaakte mayonaise​​

​

VERSE FRITES ROYALE  8

met parmezaan en truffel mayonaise​

​

GROENE SALADE  6

met sinaasappel vinaigrette

 DESSERTS  

TIRAMISU  9

luchtige mascarponecrème, espresso-doordrenkte biscuit en een vleugje cacao

​​​​​

AFFOGATO  7,95

vanille roomijs met slagroom, amandelschaafsel en warme espresso

​

HOLTKAMP

wisselend aanbod, de bediening vertelt je graag wat de keuzes zijn

​​​​​

bottom of page