
diner
Stel je eigen culinaire avontuur samen met ons à la carte menu vol verfijnde Franse klassiekers met een eigentijdse twist. Of laat je verrassen door de creaties van onze chef met een uitgebreid 3- of 4-gangenmenu, waarbij we je graag adviseren over de perfecte wijn.
​
Voor groepen vanaf 25 personen hanteren wij een groepsmenu »



APERITIEF
CRÉMANT DE BOURGOGNE 9.50
domaine du bicheron, bourgogne​
BRAMBUBBLE 13.50
bombay sapphire gin, lemon, crème de mûre, cava
​
MIMOSA 12.50
freshly squeezed orange juice, crémant de bourgognee
​
NEGRONI 13.50
antica formula vermouth, tanqueray gin, campari, orange
​
APEROL SPRITZ 11.50
aperol, cava, orange, soda
​
ELDERFLOWER SPRITZ 11.50
st. germain, cava, soda
BITES
NACHO'S UIT DE OVEN (V) 14,5
cajun chicken +4,5 · guacamole · jalapeños cheddar · red onion · tomato · hot sauce · sour cream ​
​​
QUESADILLA (V) 11,5
cajun chicken +4,5 · cheddar · jalapeños · red onion guacamole · salsa · sour cream
​​​
OLIJVEN EN ARTISJOK (V) 6,5
gemarineerd in olijfolie met tuinkruiden en knoflook​​
​​​
ZUURDESEM BROOD (V) 7
van stadsbakkerij as | met Keizershof boerenboter
VOORGERECHT
CARPACCIO 13
truffel mayonaise óf pesto dressing, rucola, parmezaanse kaas en pittenmix
​
CAESAR SALADE 13
cajun kippendij, bacon, gepocheerd ei, croutons en ansjovis dressing
​​
GEROOSTERDE BIETJES (V) 15
salade met blauwe geitenkaas, doyenné du comice peer, pistache en geroosterde kerstomaatjes
​​
AARDAPPEL-PREI SOEP 9
optie: zalm +2. zijdezachte aardappel-prei soep met een vleugje room en knapperige croutons
HOOFDGERECHT
STEAK DE PARIS 24
bavette met klassieke beurre de paris, seizoensgroenten uit de oven en verse frites
​​
BOEUF BOURGUIGNON 25
klassieke Franse stoof in Bourgogne wijn, geserveerd met krieltjes
​​​​​​​​
ZALM 23
dungesneden zalmfilet, in de oven gegaard met limoen-roomsaus, geserveerd met verse frites
​
TORTELLONI (V) 22
gevuld met aubergine en parmezaanse kaas en met gegrilde paprika en een dragon-roomsaus​​
​
EENDENBORST 25
saus van rode port, aceto balsamico en rozijntjes, geserveerd met seizoensgroeten en verse frites
BIJGERECHTEN
VERSE FRITES 5,5
met huisgemaakte mayonaise​​
​
VERSE FRITES ROYALE 8
met parmezaan en truffel mayonaise​
​
GROENE SALADE 6
met sinaasappel vinaigrette
DESSERTS
TIRAMISU 9
luchtige mascarponecrème, espresso-doordrenkte biscuit en een vleugje cacao
​​​​​
AFFOGATO 7,95
vanille roomijs met slagroom, amandelschaafsel en warme espresso
​
HOLTKAMP
wisselend aanbod, de bediening vertelt je graag wat de keuzes zijn
​​​​​